آموزش تصویریاخباراسلایدر متنی

آموزش آنبلاک (Unblock) کردن در اینستاگرام

امروزه شبکه های اجتماعی به بخش جدا ناپذیر زندگی ما تبدیل شده اند . شبکه های اجتماعی دارای قابلیت های مختلفی برای کاربران است . این قالبیت ها باعث می شود که بهره گیری از این شبکه های اجتماعی برای کاربران دلنشین تر باشد . یکی از قابلیت هایی که درتمام شبکه های پیام رسان و اجتماعی وجود دارد قابلیت بلاک است .این قابلیت می تواند در مواقع بسیار پر کاربرد باشد و جلو ارسال هرزنامه و مطالب غیر مرتبط و یا مزاحمت را بگیرد . اما یکی از سوالات کاربران ایتستاگرام این است که چگونه کاربرانی را که بلاک کرده ایم ، از لیست بلاک خارج کنیم و یا اصطلاحا آنبلاک کنیم . اگر شما نیز این سوال این سوال فکرتان را درگیر کرده توصیه می شود توصیه می شود این آموزش کاربردی را تا انتها مطالعه کنید.

 

چگونه می توانیم لیست کاربران بلاک شده را مشاهده کنیم و کاربربلاک شده را آنبلاک کنیم؟

برای این کار اگر شما کاربری فردی که بلاک کردید را میدانید با استفاده از همان نام کاربری پیچ کاربر را پیدا کرده سپس گزینه آنبلاک را مشاهده خواهید کرد کافیست روی دکمه بزرگ Unblock کلیک کنید .

اما در برخی از موارد نام کاربری فرد بلاک شده را بخاطر ندارید و یا می خواهید لیست کاربران که بلاک کرده اید را ببینید تنها کافیست برای این کار به پروفایل خودتان مراجه کنید و روی گزینه سه نقطه که در بالای تصویر است کلیک کنید و آن را انتخاب کنید سپس به دنبال گزینه ACCOUNT باشید و پس از آن گزینه Blocked Users را انتخاب کنید .

بعد از آن لیست تمام کاربرانی را که بلاک کرده اید نمایان می شود که می توانید با کلیک بر روی آن ها در صورتی که هنوز صفحه آن ها فعال باشد می توانید از بلاک خارج کنید.

در نسخه تحت وب نیز می توان کاربرن را آنبلاک کرد؟

بله در نسخه تخت وب نیز می توان کاربری را که بلاک کرده اید آنبلاک کنید . نسخه تحت وب همان وب سایت اصلی اینستاگرام است که از طریق رایانه و با کمک مرورگر مورد استفاده کاربران قرار می گیرد . البته نکته قابل توجه این است که نسخه تحت وب امکانات و قابلیت ها خاصی را برای کاربران به همراه ندارد و نمی توان از طریق آن لیست افراد بلاک شده را دید . تنها در صورتی که شما ایدی کاربری فردی را که بلاک کرده اید داشته باشید می توانید به جستجو کاربری آن کاربر اقدام کنید سپس آن فرد را آنبلاک کنید.

آیا کاربری را که بلاک کرده ایم می تواند آیا اینستاگرام او را از نسبت به بلاک شدن آگاه می کند؟

خیر بر خلاف دیگر شبکه های اجتماعی ، در اینستاگرام هیچگونه پیامی برای فرد ارسال نمی شود ، تنها در صورتی می تواند آگاه شود که شما را فالو کرده باشد و شما از لیست فالور های کاربر بلاک شده حدف می شوید.

امیداست این آموزش مورد توجه شما دوستان فرار گرفته باشد . در صورت وجودسوال ، پیشنهاد و یا انتقاد می توانید در بخش نظرات آن را به اشتراک قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا